Між Костянтинівкою на Донеччині та Львовом відкриють пряме залізничне сполучення

 

“Укрзалізниця” планує відкрити пряме залізничне сполучення між Костянтинівкою та Львовом. Як пише у “Фейсбуці” голова ДонОДА Павло Жебрівський, про це на виїзному засіданні Бюджетного комітету Верховної Ради в Краматорську повідомив представник Міністерства інфраструктури.

“Ми багато разів звертались до “Укрзалізниці” та Мінінфраструктури з пропозиціями відновити таке сполучення. Свого часу був же потяг “Донецьк-Львів”. Зараз, наприклад, із Краматорська до Львова можна доїхати лише із пересадками. Сподіваюсь, що нарешті і цей “поїзд зрушить з місця”. Схід і Захід мають мати пряме сполучення. Це принципово”, – наголосив голова Донецької обладміністрації.

За його словами, на засіданні комітету було також повідомлено, що УЗ планує закупити кілька десятків пасажирських вагонів, аби запустити ще один потяг від Маріуполя до Києва.

Читайте також:
Суд у Києві відмовив російському “Сбербанку” у стягненні з Укрзалізниці донецького боргу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна