Сепаратисти “ДНР” розганяють петицію на сайті Порошенка про зняття заборони російських соцмереж

 

Кампанію зі зняття заборони російських соцмереж в Україні активно підтримала адміністрація сепаратистського угруповання “ДНР”. Як передає “Новинарня“, це з’ясував центр “Миротворець”.

Встановлено, що твіттер-сторінка “Донецкая республика” (“ДНР пресс”) поширила петицією, розміщену на сайті президента України, з вимогою скасувати заборону російських соцмереж “Вконтакте”, “Одноклассники”, інтернет-пошуковика “Яндекс” та ін.

Адмін сторінки “ДНР” просить підтримати петицію підписами та ретвітнути цей заклик.

“Адепти “одноклазників” і “вконтактів” обєдналися з бойовиками проросійських терористичних організацій.
Добре, що з сайту президента завжди можна скачати весь список тих, хто проголосував. А за наявності зв’язків і їхні електронні адреси”, – пише “Миротворець”.

Варто зазначити. що петицію №22/036543-еп на сайті президента України – “Отменить блокировку интернет-ресурса Вконтакте” – створив 16 травня Ткаченко Анатолій Анатолійович. Мотив – “это огромная рекламная платформа, которая помогает в реализации отечественного продукта, творчества, контента и т.д.”.

Станом на 14:50 22 травня зібрано 18836 підписів із 25 тисяч необхідних для розгляду петиції в АП.

Читайте також:
Молодь у Києві вийшла на пікет під АП,
вимагаючи зняти бан “Вконтакте”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна