Охоронця Яроша, який стріляв у таксиста, арештували на два місяці. Адвокат говорить про самооборону

 

Охоронцеві народного депутата України Дмитра Яроша, який підозрюється у вогнепальному пораненні таксиста, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без права звільнення під заставу. Про це 18 травня в Дніпрі повідомив адвокат підозрюваного Сергій Погосян.

Як випливає, стрільця, який є бійцем Української добровольчої армії та учасником руху Яроша “ДІЯ”, звуть Михайло Навроцький.

За словами захисника, він уже мав зустріч із підзахисним, який перебуває в слідчому ізоляторі. Після інциденту з таксистами в Навроцькоо зламані пальці рук, численні садна та забої на тілі.

“Що мене одразу здивувало і обурило: Навроцький був у жахливому стані, неадекватному, фізично не міг розмовляти, голова перебинтована, око запливло, вся права сторона заніміла, він фактично навіть нічого підписувати не міг, весь у крові, говорити міг тільки «так» і «ні». Він навіть не міг зрозуміти, що відбувається… Перелом пальців руки виявили тільки наступного дня, коли за нашим наполяганням зробили рентген”, – цитує Погосяна “Радіо Свобода”.

Сторона захисту наполягає на версії про самоборону Михайла і склад злочину в діях таксистів, які в ході конфлікту застосували проти пасажирів битки.

Як зауважив адвокат, він уже подав до поліції заяву, вимагаючи розслідування побиття свого підзахисного і його товариша під час інциденту.

Як інформувала “Новинарня“, 14 травня у Кам’янському на Дніпропетровщині стався конфлікт зі стріляниною, двоє людей були поранені. За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам – людям Яроша – на вітання “Слава Україні!” Вогнепального поранення зазнав колега таксиста, який поспішав йому на допомогу, йому навмисно прострелили ноги. Стрільці були напідпитку.
Спершу вважалося, що стріляв Роман Малісевич.

Читайте також:
Ярош про стрілянину свого охоронця в Кам’янському:
Участь у війні – не індульгенція

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна