На Донеччині відбулися змагання підрозділів ВДВ АТО

 

На Донеччині відбулися змагання розвідувальних підрозділів зі складу військових частин та підрозділів, які виконують завдання в районі проведення АТО.
Перше та друге призові місця здобули розвідники Високомобільних десантних військ, інформує “Новинарня” з посиланням на прес-службу командування ВДВ ЗС України.

Повідомляється, що розвідники вправлялися у володінні вогнепальною та холодною зброєю, тактиці, медицині, спритності та витримці, подоланні багатоетапної естафети тощо.

“Організатори змагань добре підготувалися. Військовим була запропонована сучасна смуга перешкод зі звуковими ефектами, «мінним полем» та іншими неочікуваними «сюрпризами». Це дозволило продемонструвати свій професіоналізм завдання з пошуку об’єктів у вказаному районі при здійсненні марш-кидку з повним спорядженням на кілька десятків кілометрів”, – зазначають у ВДВ.

Групи розвідників також організовували відпочинок особового складу в умовному тилу противника із забезпеченням охорони та оборони груп. А фінальним випробуванням для воїнів було здійснення відриву на кількакілометрову відстань після потрапляння в умовну засідку супротивника.

Читайте також:
Флешмоб 22PushupChallenge на підтримку ветеранів АТО:
Забродський і ВДВ кинули виклик Генштабу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна