1С працюватиме в Україні без обмежень, – “Софтком”

 

Усі користувачі програмних продуктів “1С:Підприємство”, які офіційно придбали 1С, продовжать користуватися 1С без жодних обмежень. Для них, як і раніше, діятиме офіційний супровід програм. Використання програмних продуктів “1С:Підприємство” повністю відповідає чинному законодавству України.
Про це йдеться в заяві, яку отримала “Новинарня” від київської компанії-розробника програмного забезпечення “Софтком”, що працює зі встановленням та оновленням програмного забезпечення 1С для бізнес-управління і бухгалтерії.

У компанії зазначають, що санкції накладено не на сам програмний продукт, а на певні фірми, які його реалізують.

“15 травня 2017 року указом президента України введено в дію персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції). Цей указ наробив багато галасу і тепер багатьох цікавить питання: «1С заборонили?»
“Софтком” поспішає відповісти на це питання: «1С не заборонили!»

Указом президента була заборонена діяльність конкретного переліку компаній з різних сфер бізнесу, які, на думку державних органів, мають «російське коріння».
Офіційно в Україні більш ніж 500 компаній займаються продажем та обслуговуванням програм 1С. І лише кілька з них потрапили в санкційний список”, – зазначили в компанії.

“Ми, як один з лідерів з обслуговування програмних продуктів 1С, продовжуємо працювати в звичайному режимі та повністю виконувати свої зобов’язання перед клієнтами, надаючи при цьому незмінно високий рівень якості обслуговування та сервісу”, – заявили у “Софтком”, нагадавши перелік компаній, на які накладено санкції.

Читайте також:
Нові санкційні списки України.
Серед інших – давно вбитий російський комбат “ДНР” Бушуєв

Заблокувати россоцмережі можна за кілька хвилин. Укртелеком уже почав

Заблоковані указом президента інтернет-ресурси обіцяють
“знайти шляхи”

Як інформувала “Новинарня“, президент Порошенко указом 15 травня ввів у дію рішення РНБО про санкції проти 1228 фізичних і 468 юридичних осіб, серед яких російські срвіси “Яндекс”, “Вконтакте”, “Одноклассники”, Mail.ru, “1С”, “Касперський”, “Доктор Веб” та ін. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна