Порошенко їде з новим візитом до Меркель

 

Президент Петро Порошенко у суботу, 20 травня, поїде з візитом до Німеччини. Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV у понеділок ввечері.

“20 травня я вирушаю з візитом у Берлін. Де будуть дуже тривалі і змістовні переговори з Ангелою Меркель. Сьогодні (15 травня) у неї була зустріч з новообраним президентом Франції Емануелем Макроном”, – розповів Порошенко.

Президент зазначив, що напередодні саміту країн G7 проведе переговори з лідерами цих країн. Він також додав, що під час переговорів з лідерами держав буде порушувати питання про продовження санкцій не на шість, а на 12 місяців, щоб мотивувати Росію виконати Мінські угоди і припинити агресію.

Нагадаємо, попереднього разу Порошенко був з візитом у Берліні 30 січня цього року. Тоді він формально перервав візит через загострення в Авдіївці.

Читайте також:
Глави МЗС Євросоюзу підтримали продовження санкцій щодо Росії, – Клімкін

ХДС Меркель залишається на коні.
Вибори в землі Північний Рейн-Вестфалія – генеральна репетиція до Бундестагу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна