Щоб не йти в армію, строковик у Тернополі випав із 5-го поверху військкомату

 

У Тернополі військовослужбовець строкової служби вискочив із вікна п’ятого поверху збірного пункту обласного військкомату, внаслідок чого його з важкими травмами доставлено до лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Тернопільської області.

“Намагаючись вранці, 14 травня, самовільно, без дозволу командування і поважних причин залишити межі розташування обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату, строковик випав з п’ятого поверху будівлі. Травмованого хлопця побачив інший солдат. Він і викликав швидку”, – йдеться в повідомленні.

За однією з версій, яку опрацьовують слідчі поліції, строкови-тернополянин намагався втекти з ОВК. Покинути збірний пункт він планував по кондиціонерах, проте не втримався і впав на дашок, розміщений на висоті другого поверху.

За словами працівників обласного військового комісаріату, потерпілому 25 років, але він до цього часу жодного разу не з’являвся на виклики за повістками. Його привели військові у супроводі правоохоронців і, після перевірок на медкомісії, визнали придатним до служби.

Молодик очікував відправки в казармі обласного збірного пункту з іншими призовниками.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце нещасного випадку, оглянула територію. На підвіконні та кондиціонерах виявили сліди взуття.

Наразі потерпілий перебуває у реанімаційному відділенні. У нього політравми, відкрита черепно-мозкова травма, забійні рани обличчя, переломи рук та стегна.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство в поліції і службове розслідування у військкоматі.

Як писала “Новинарня“, весняний призов в Україні триває з квітня. Військові строкової служби не залучаються до АТО.

Читайте також:
В Тернополі на хабарництві попався один із керівників військкомату

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна