П’яний охоронець Яроша прострелив таксисту ноги за відмову відповісти на вітання “Слава Україні!” ФОТО, ВІДЕО

 

У місті Кам’янське (колишній Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області сталася перестрілка, в результаті якої отримали поранення дві людини. Потерпілі і свідки заявляють, що стрілець – Роман Малісевич, особистий охоронець народного депутата Дмитра Яроша, провідника Української добровольчої армії та партії “ДІЯ”, повідомляє “Новинарня” з посиланням на місцеве видання “Событие” та соцмережі.

Інцидент стався ввечері в неділю, 14 травня.

“Небажання водія таксі відповісти пасажирам на привітання “Слава Україні!” спричинило їх бурхливу реакцію, і вони вирішили силою вимагати відповіді. За словами очевидців, два пасажири завдали удар водієві ззаду, їм на підмогу прийшов ще один учасник конфлікту. Вже в розпалі сварки розсерджені пасажири почали бити машину. В хід пішла вогнепальна зброя: один із них (пасажирів) прострелив водієві таксі обидві ноги”, – пише “Собитіє”.

На місце події приїхали інші таксисти, й одного з них теж поранили.

Постраждалі доправлені до лікарні, на місці події працюють співробітники поліції.

Двох учасників конфлікту затримали на місці, одному вдалося втекти.

Як кажуть очевидці, чоловіки, які напали на таксиста, поводилися збуджено. Крім пістолета, в них була телескопічна битка.

На фото, опублікованих “Собитієм”, видно посвідчення затриманого зловмисника – “особистого охоронця” Дмитра Яроша Романа Малісевича.

Роман Малісевич. Фото з ФБ Аскольда Можейка

Оприлюднено відео його затримання. Видно, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

В автомобілі таксі “Шевроле” побито лобове і заднє скло, а також стекла обох передніх дверей.

Таксисти на відео називають зловмисників “правосеками”, однак лідер кам’янської міської організації “Правий сектор” Аскольд Можейко підтвердив у соцмережі ім’я затриманого та заявив: “Малісевич Роман не має відношення до НВР “Правий сектор”, а є членом партії “Державницька ініциатива Яроша” (ДІЯ) і особистим охоронцем Дмитра Яроша”.

“Ми не знаємо причин інциденту і обставин, за яких стався конфлікт, тож не беремося судити учасників. Впевнено заявити можна одне: вживання алкоголю для націоналіста, а тим більше застосування зброї “під мухою”, є під суворою забороною. Вважаємо, що Ярош і провід партії повинні ретельно розібратися в ситуації і швидко опублікувати в пресі результати власного розслідування.
Сподіваємося, що кам’янська поліція уважно і відповідально підійде до розслідування даної ситуації, і справжні винуватці будуть покарані, незалежно від можливого тиску з одного або другого боку”, – написав Можейко.

Як відомо, колишній лідер “Правого сектору” Дмитро Ярош – уродженець міста Кам’янське (кол. Дніпродзержинськ).

Читайте також:
Ярош домовляється з Порошенком про легалізацію своєї Добровольчої армії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна