У Донецькій ОДА зголосилися вивчати англійську майже півтисячі чиновників

 

У Донецькій обласній державній адміністрації в Краматорську стартували курси вивчення англійської мови. Причому кількість держслужбовців, охочих вчити англійську безплатно, змусила організаторів розбити курс на два потоки.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на голову ОДА Павла Жебрівського.

Учора, 10 травня, перші групи вже розпочали заняття, відзвітував він у “Фейсбуці”.

“У минулому році всі працівники адміністрації підтягнули своє володіння діловою українською мовою. Тепер, як і обіцяли, беремось за вивчення англійської мови. Інтерес до курсів є великий – заявки подали близько 430 осіб. Тому вирішили розділи навчання на кілька етапів. На першому – до грудня 2017 – мову будуть вдосконалювати шість груп. Із січня 2018-го розпочнемо курси для наступного потоку”, – розповів Жебрівський.

“Український держслужбовець повинен бути освічений і відкритий до кращих світових практик доброго урядування”, – заявив голова ОДА.

Читайте також:
Жебрівський: Російська мова – інструмент гібридної війни проти України.
Як колись “невинна” георгіївська стрічка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна