Найбагатший депутат фракції ЛДПР Держдуми РФ – буковинець Тарасюк – втопився у Мертвому морі

 

Стало відомо, що під час відпочинку в Ізраїлі в Мертвому морі втопився депутат Держдуми РФ Василь Тарасюк родом з Буковини – найбагатший парламентарій із партії Жириновського (ЛДПР). Про це повідомляє Znak із посиланням на колег Тарасюка з фракції.

Про 67-річного чоловіка з Росії, який потонув у Мертвому морі 6 травня, повідомляло видання NEWSru.co.il.

“Новости Израиля” повідомили, що потерпілий перебував на пляжі готелю Herods. Його без свідомості рятувальники витягли з води на берег. Реанімаційні дії ефекту не дали.

На партійному сайті зазначено, що 68-річний Тарасюк “вів активний спосіб життя і залишався дуже діяльною людиною”.

Родом Тарасюк із села Ломачинці Чернівецької області. На початку 1990-х років “він опинився біля витоків” нафтової компанії “Лукойл”. Його неодноразово обирали в Держдуму РФ і називали найбагатшим депутатом фракції ЛДПР. У нинішньому скликанні обіймав посаду першого заступника голови комітету з природних ресурсів.

Мертве море (солоне озеро) відоме як водойма з найбільшою щільністю води – на ній можна лежати. Втім, твердження про те, ніби в Мертвому морі не можна потонути – міф. На його пляжах так само чергують рятувальники, як скрізь.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна