До того, як стати “главою ЛНР”, Плотницький був дрібним хабарником в облуправлінні. ДОКУМЕНТИ

 

Антон Ходза
блогер

(FB)

Знайомтесь, це найкращі люди Луганська. Ігор Венедиктович Плотницький (зараз – так званий “глава ЛНР” – “Н”).

У 2005 році працював головним спеціалістом відділу контролю продовольчих та непродовольчих товарів та громадського харчування головного Луганського обласного управління із захисту прав споживачів.

І, сука, попався на хабарях.

Ні, ви не подумайте, Плотницький не жирував. Йому мільйони не перепадали. Йому доводилось збивати з “чепешників” по 300-500 гривень, і навіть картками поповнення рахунків UMC та “Київстар” він не гребував.

Є повні матеріали слідства прокуратури Лисичанська. Там все доведено. Його спіймали на гарячому в універмазі “Донбас” у Лисичанську. З фарбою на руках. З конвертом. Є покази свідків, інших “чепешнків”, з яких він рубив бабло.

Чим там все завершилось, мені невідомо. Мабуть, заніс і не сів, бо про відсидку Плотницького нічого не відомо.

Показую дві перші сторінки справи, там ще багато, але майже те саме: приходив з перевіркою, знаходив порушення, натякав на “парєшать”, отримував бабло.

Отака достойна людина.

Читайте також:
Справа збитого Іл-76: до суду спрямовано заочний обвинувальний акт
щодо Плотницького

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна