Перевірки справжніх пенсіонерів на українському Донбасі: Розенку бажають пережити те саме пекло

 

Станіслав Федорчук
голова правління ГО “Українська народна рада Донеччини та Луганщини”, політолог, переселенець з Донецька

(FB)

Нешановний пане Павло Розенко (віце-прем’єр із соціальної політики)! Я бажаю чуми та війни на дім Ваших батьків. Бажаю аби вони жили в прифронтовій зоні, як наразі живуть мої батьки.

Спочатку був цирк із перевірками вдома від Пенсійного фонду. Добре, приходили Ваші контролери. Згодом Ваша гнила структура заблокувала пенсійні картки моїх батьків, які вони мусили розблоковувати.

Черга в пенсійному фонді Волноваського району реєструється не в порядку живої черговості, а згідно попереднього запису о 7:30. Той, кого немає о 7:30 – викреслюється з черги.

Аби дістатися Волновахи о 7:30, треба мати власний транспорт, бо громадський прибуває виключно о 8:00. Відповідно, Ваші срані співробітники – чисті садисти. Тому мій батько мусить ночувати в електричці, аби потрапити до пенсійного фонду.

Згодом Ви вигадали ідентифікацію особистості – коли особа мусить при отриманні пенсії показати паспорт та сфотографуватися. Овва. Тепер моя мама не пройшла ідентифікацію? Цікаво, хто ж це був замість неї? Маргарет Тетчер?

Я публічно заявляю, що Ви і Вам подібні – це чисті співробітники Путіна, які щодня своєю ганебною роботою проти українського суспільства руйнують довіру до Української держави.

Ви прохали, аби ми не чіпали Вашу маму? Тоді залиште в спокої наших мам та батьків, нешановний!

Сподіваюся скоро побачитися з Вами! Обіцяю, що ця зустріч буде вкрай неприємною для Вас.

Читайте також:
За рік Україна більш ніж удвічі скоротила виплати
“переміщеним” пенсіонерам з ОРДЛО

Розенко: Із 450 тисяч “липових” переселенців свій справжній статус
підтвердили 80 тисяч

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна