АТО: наші збили ворожий безпілотник, бойовики задіяли “Град-Партизан”

 

У зоні АТО українські військові збили ворожий безпілотник. Про це повідомив речник АТО Ярослав Чепурний.

За його словами БПЛА збили ще 8 травня о 7:30 на Ясинуватському напрямку.

Чепурний розповів, що загалом в цьому районі помітили два безпілотники типу “Фантом-4”, які вели розвідку передових позицій сил АТО та БПЛАкоригування вогню бойовиків.

Один із них був збитий пострілами з автомата АК-74 і гвинтівки СВД, другий був змушений повернутися на ворожу територію.

 

При цьому прес-центр штабу АТО повідомляє, що з початку доби до 18:00 10 травня проросійські бойовики здійснили 15 обстрілів позицій Збройних сил України.

Зокрема, на Приморському напрямку з переносних реактивних систем “Град-П” та стрілецької зброї бойовики обстрілювали позиції морських піхотинців у районі Широкиного.
Починаючи з 11:35, 122-мм переносний “Град-Партизан” був застосований чотири рази, здійснено загалом 16 пострілів. На щастя, жертв серед мирного населення немає.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна