Мешканцям ОРДЛО погрожують звільненням з роботи у разі неявки на парад

 

На підприємствах і в установах ОРДЛО працівникам погрожують звільненням у разі неявки на святкові масові заходи з нагоди Дня перемоги і так званих “днів республіки” (річниці проголошення “ДНР” і “ЛНР”). Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

“На тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей проводяться заходи з примусового залучення населення до участі у святкових заходах 8, 9, 11 (“день республіки ДНР”) та 12 (“день республіки ЛНР”) травня ц.р. До міських виконавчих комітетів розіслано розпорядження щодо жорсткого контролю за прибуттям місцевих мешканців на заплановані офіційні заходи”, – ідеться у зведенні.

“До керівників, які не забезпечать виконання цього розпорядження, будуть вжиті жорсткі заходи, до звільнення включно. На підприємствах і в установах призначені спеціально підготовлені особи, які будуть здійснювати контроль участі співробітників у заходах за списками”, – інформує ГУР.

Нагадаємо, напередодні п’яний бойовик на бронемашині, готуючись до святкових заходів, насмерть переїхав цивільного в авто.

Читайте також:
На парад перемоги в “ДНР” підігнали новітню військову техніку з Росії. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна