Викрадені у фельд’єгерів документи знайшли в Борисполі

Мішки з документацією, викраденою під час нападу на співробітників фельд’єгерської служби знайдено в Борисполі.
Про це повідомив керівник ГУ Національної поліції України в Києві Андрій Крищенко на брифінгу в суботу, 29 квітня, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Сьогодні, приблизно дві години тому в Борисполі були знайдені мішки з документацією. Цінні відправлення зникли, а мішки з документацією не розкривали. Ми їх також не розкриваємо, чекаємо представників служби, будемо оглядати з ними”, – сказав він.

Крищенко зауважив, що основною версією, яка розглядається слідством на цей час, є пограбування з метою наживи.
Він також розповів, що вже встановлено кількість нападників: 6-7 осіб, деякі були з вогнепальною зброєю. Було також встановлено, звідки прибули нападники і на яких машинах втекли.

Раніше, в п’ятницю ввечері, на центральному залізничному вокзалі в Києві невідомі напали на трьох працівників фельд’єгерської служби, які здійснювали супровід документів, відібрали в них кілька сумок з кореспонденцією і два пістолети Макарова.

Зловмисники завдали працівникам фельд’єгерської служби тілесних ушкоджень, після чого одного з них госпіталізували. У столиці введено оперативний план “Сирена”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна