“Свободівський” мер Конотопа розігнав “шабаш” прибічників Медведчука

 

Мер Конотопа Артем Семеніхін розігнав засідання учасників руху “Український вибір”, лідером якого є кум президента Росії Володимира Путіна Володимир Медведчук.

Міський голова особисто приїхав у ресторанно-готельний комплекс “Делюкс”, де відбувалося зібрання, і вигнав його учасників, заявивши, що не потерпить проведення в Конотопі сепаратистських акцій.

“У моєму місті сепаратистського шабашу не буде!” – наголосив Семеніхін, який належить до Всеукраїнського об’єднання “Свобода”.

Відео:

“Я був у відрядженні в Києві, за 250 кілометрів від Конотопа. Я був на засіданні НКРЕ. Мені зателефонували з Конотопа, сказали, що тут відбувається сепаратистський шабаш, що приїхали озброєні «тітушки». Я одразу вирушив на Конотоп.

Коли приїхав, вони вже почали голосування за якийсь там місцевий референдум, на кшталт того, що були в Донецьку, в Луганську. Я учасник бойових дій в зоні АТО, воював у складі 92-ї бригади. Я діючий офіцер ЗСУ, тимчасово відкомандирований для виконання обов’язків міського голови. Звичайно, що я зайшов і одразу… зробив те, що зробив. Не дозволив проводити оцю дурню, шабаш, оцю зраду України в нашому місті, місті українських перемог – Конотопі.

Я попередив, що якщо вони знову тут з’являться, то з ними ніхто церемонитись не буде, а одразу викидатимуть з вікна”, – розповів Семеніхін у коментарі Радіо Свобода.

 

У прес-службі “Українського вибору” всі звинувачення щодо сепаратизму та антиукраїнської діяльності спростовують. Запевняють, що учасники руху виступають за суверенну й територіально цілісну Україну. А дії Семеніхіна називають “бандитськими”.

“Нас намагаються заблокувати, наші заходи намагаються зірвати представники «партій війни», які не зацікавлені в тому, щоб конфлікт на Україні був урегульований мирним шляхом. Я думаю, що цим діям оцінку мають давати правоохоронці. Це був напад, здійснений за допомогою, на мою думку, абсолютно бандитських методів”, – прокоментував ситуацію прес-секретар “Українського вибору” Олег Бабанін.

Читайте також:

СБУ підозрює у сепаратизмі “Український вибір” Медведчука

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна