На парад перемоги в “ДНР” підігнали новітню військову техніку з Росії. ФОТО

 

Сепаратисти “ДНР” опублікували відеосюжет із репетиції військового параду, який планують провести в окупованому Донецьку 9 травня. На відео продемонстровані сучасні зразки військової техніки російського виробництва, які раніше не експортувалися в Україну. Про це повідомляє міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm.

“На опублікованому відео так званого “міністерства інформації” терористичної організації “ДНР” під назвою «Репетиція параду перемоги. Військова техніка. 25.04.2017″ було продемонстровано такі зразки російської військової техніки: вантажівка КамАЗ-5350 сімейства “Мустанг” (початок випуску 2003 рік), вантажівка “Урал-4320” з дизельним двигуном ЯМЗ-238 (початок випуску 1994 рік), модифікація БТР-80 з прицілом ТКН-4ГА-01 (початок модернізації 2012)”, – зазначають ОСІНТ-розвідники.

“Інформнапалм” наголошує, що зазначена техніка в Україну з РФ “не експортувалася і стати трофеєм, здобутим у бою з підрозділами ЗСУ, не могла”.

 

Раніше волонтери InformNapalm ідентифікували 41 тип озброєння та спецтехніки Російської Федерації на Донбасі, що доводить систематичне забезпечення Росією  бойовиків “ДНР/ЛНР” та своїх військовослужбовців на окупованій частині Донбасу сучасною військовою технікою.

Нагадаємо, російській підрозділи й техніка брали участь у параді 9 травня в Донецьку також і 2016 року.

Читайте також:
ОБСЄ вважає військові паради в ОРДЛО порушенням мінських угод

Названо ім’я російського офіцера, який привіз на Донбас “Бук” для “Боїнга”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна