Голова наглядової ради “Київміськбуду” влаштував “розбірки” зіі стріляниною

 

Васильківські поліцейські затримали учасників конфлікту, які на території пожежної частини міста Васильків влаштували конфлікт зі стріляниною. Один із них – голова наглядової ради публічного акціонерного товариства “Холдингова компанія “Київміськбуд”” Володимир Слончак.
Про це 26 квітня повідомляє прес-служба ГУ НП у Київській області.

У відомстві зазначили, що на місце події була викликана слідчо-оперативна група Васильківського відділу поліції. З’ясувалося, що 24 квітня пізно ввечері по дорозі зі столиці в місто Васильків між двома учасниками дорожнього руху стався конфлікт. Водії переслідували один одного і блокували рух автомобілів.

Згодом вони заїхали на територію пожежної частини, де почали “розборки” зі зброєю. Один із чоловіків відкрив стрілянину з карабіна, яку почув наряд поліції охорони, що перебував неподалік.

Правоохоронці приїхали і втихомирили хуліганів, а також викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції.

Усі учасники конфлікту встановлені і проходять медичний огляд на ступінь отримання тілесних ушкоджень. Зброю та автомобілі у них вилучено.

За цим фактом слідчими Васильківської поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Співробітники поліції з’ясовують обставини конфлікту і проводять досудове розслідування, яке визначить правову оцінку дій кожного учасника події.

Читайте також:
Депутат-стрілець Пашинський перед прокуратурою: Я зробив усе правильно, так “хімікусам” і треба

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна