Головним люстратором України стала Анастасія Задорожна

 

У конкурсі на посаду директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції перемогла Анастасія Задорожна.

Результати конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорій “Б” і “В” апарату Мін’юсту оприлюднені на сайті відомства.

Анастасія Задорожна, яка наразі обіймає посаду головного спеціаліста відділу правового забезпечення та науково аналітичної роботи департаменту з питань люстрації, набрала 19,05 бала.

Посаду заступника директора департаменту – начальника відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи (за строковим трудовим договором) отримає Олександра Чіковані, в якої 22 бали.

Також за результатами конкурсу головним спеціалістом відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи люстраційного департаменту став Сергій Козиренко, провідним спеціалістом відділу інформаційно-аналітичної роботи та взаємодії з громадськими інститутами – Вікторія Білак.

При цьому конкурсною комісією не визначено кандидатів на зайняття низки вакантних посад, серед яких заступник директора департаменту – начальник відділу забезпечення реалізації закону України “Про очищення влади” в державних органах.

Як повідомляла “Новинарня, 21 листопада 2016 року з посади директора департаменту з питань люстрації Мін’юсту звільнилася його перша очільниця Тетяна Козаченко.

Тоді Міністерство юстиції призначило в.о. директора департаменту з питань люстрації 23-річну Анну Калинчук, яка була помічницею Козаченко і яку Козаченко пропонувала зробити своєю наступницею.

У січні 2017 року відомство не змогло обрати директора цього департаменту на конкурсі й оголосило про проведення повторного конкурсу. 7 березня конкурсна комісія знову не змогла визначити переможця конкурсу на посаду “головного люстратора”, а тому знову було оголошено про його проведення. Третій конкурсний відбір пройшов з 19 до 21 квітня.

Вимоги закону про люстрацію ігнорують Луценко, Насіров і АП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна