На Донеччині затримали трьох екс-бойовиків “ДНР” зі зброєю на городі

 

У Бахмутському районі на Донеччині затримали третього бойовика, який разом з іще двома в 2014 році займався викраденням людей та здирництвом, перебуваючи на службі у терористів “ДНР”.
Про це в понеділок, 24 квітня, повідомив заступник голови Нацполіції – керівник ГУ НП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

За його словами, двох інших зловмисників затримали минулої суботи, 22 квітня.

“На подвір’ї приватного будинку за місцем проживання цього затриманого був закопаний автомат, РПГ-18 “Муха” і патрони. Сховав надійно – весь день копали, для надійності він зробив буром отвір на глибину 2 м, але попри конспірацію все ж таки знайшли”, – написав Аброськін у “Фейсуці”.

“Що цікаво, нещодавно вилучені вісім автоматів цієї банди мають кримське походження – були викрадені під час окупації Криму з військової частини Севастополя”, – додав Аброськін, який до війни працював заступником начальника УМВС України у м. Севастополь.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна