Прикордонники разом з СБУ провели антитерористичні навчання на адмінмежі з окупованим Кримом. ВІДЕО

 

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління вчора, 21 квітня, взяли  участь у антитерористичних навчаннях, які проводились за ініціативою Служби безпеки України у Херсонській області.

До заходів залучили більше 100 військовослужбовців Херсонського та Бердянського прикордонних загонів, повідомляє сайт Державної прикордонної служби.

Їхньою метою було перекрити адміністративну межу, адже за задумом навчань, після проведення диверсії ймовірні злочинці могли вирушити на тимчасово окуповану територію АР Крим.

Снайперські групи відпрацьовували завдання зі знищення умовних терористів після взяття заручників у закинутих будівлях.

А в контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонники в рамках навчань виявили вибухівку та вогнепальну зброю, яку намагався провезти навчальний “порушник”.

Як запевняють у ДПСУ, проведення антитерористичних навчань не вплинуло на визначений порядок роботи контрольних пунктів  “Чонгар”, “Каланчак” та “Чаплинка”, які працювали в штатному режимі.

ВІДЕО:

Читайте також:

Турчинов: У просуванні ЗСУ на Схід головне не проскочити кордон

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна