Юний неонацист розстріляв з “калашникова” приймальню ФСБ в Хабаровську, є загиблі

 

У місті Хабаровськ, що на Далекому Сході Росії, здійснено напад на крайову приймальню Федеральної служби безпеки. Як передає “Новинарня“, про це повідомили в ЦГЗ ФСБ РФ.

Загинули один співробітник ФСБ та один із двох відвідувачів приймальні. Другий відвідувач поранений. Нападника вбили.

“21 квітня о 17:02 за місцевим часом в приймальню Управління ФСБ Росії по Хабаровському краю увійшов невідомий і, не перетинаючи встановлену зону технічного контролю, почав стріляти по людях, які перебували у приймальні”, – йдеться в повідомленні російської спецслужби.

За попередніми даними, нападник належав до одного з неонацистських угруповань.

“Особа, яка вчинила злочин в Хабаровську встановлена, – це уродженець і житель Хабаровського краю Конєв А. В., 1999 року народження”, – повідомили в ЦГЗ.

Загиблий відвідувач – “громадянин однієї з країн СНД”.

Як інформують “Дельневосточные новости”, нападник був озброєний автоматом Калашникова.

Кінологи обшукали прилеглу територію, але вибуховий пристрій не виявили.

Правоохоронні органи Хабаровська прийняли рішення посилити безпеку в місті з метою недопущення нападів на військові частини та вчинення терористичних актів.

“Інтернет-сигнал у центрі міста глушиться. Люди заявляють про те, цифрове телебачення та інтернет залишаються недоступними”, – повідомляє видання.

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна