Доба в АТО: без загострень, але є двоє поранених

 

За минулу добу, 18 квітня, російсько-окупаційні війська 35 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції. Двоє українських бійців отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку. Вогнем мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів загарбники накривали опорні пункти поблизу Красногорівки. По позиціях у районах населених пунктів Водяне та Гнутове вели вогонь із гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та озброєння БМП. Крім того морпіхів під Водяним обстріляли із зенітної установки ЗУ-23-2. По опорних пунктах поруч Старогнатівки, Талаківки та Широкиного противник застосовував гранатомети, а поблизу Чермалика та Павлополя – кулемети великих калібрів. Під Новотроїцьким та Миколаївкою активізувалися ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку позиції в районах населених пунктів Авдіївка, Кам’янка та Зайцеве бойовики обстріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. По позиціях ЗСУ біля Пісків та Опитного вели вогонь із великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів, мінометів калібру 120-мм та 82-мм незаконні збройні формування гатили по опорних пунктах поруч Катеринівки. По позиціях поблизу Кримського били з мінометів калібру 82-мм, а по оборонцях Станиці Луганської та Сизого вели вогонь зі стрілецької зброї.

Читайте також:

Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна