У Донецьку шахтарі збираються мітингувати проти Захарченка, – ГУР

 

У Донецьку шахтарі збираються вимагати від ватажка “ДНР” Олександра Захарченка виплати зарплат. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Зростає соціальна напруга на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Відмічається поширення закликів до колективів непрацюючих шахт та їх родичів взяти участь о 10-й годині ранку 19 квітня у мітингу на площі Леніна в м. Донецьк, на якому планується висунути вимогу голові “ДНР” О. Захарченку провести невідкладні заходи, спрямовані на підвищення рівня достатку населення”, – інформує ГУР МОУ.

У розвідці додали, що “мотивом даної акції служить важке економічне становище місцевого населення, скорочення та відправка у неоплачувану відпустку шахтарів та бездіяльність керівництва шахт щодо виплати заборгованості по заробітній платні”.

Нагадаємо, після блокади Україною поставок вугілля з ОРДЛО частина шахт на окупованій території зупинилася.

Читайте також:
Ватажок “ДНР” Захарченко готовий до переговорів з Порошенком

Росія закриває збиткові шахти “ДНР”. Хакери показали документи міненерго РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна