У Міноборони спростували причетність затриманого в Самарі “шпигуна” до ГУР

 

Міністерство оборони України спростовує причетність затриманого в Росії “українського шпигуна” до розвідувальних органів. Про це в коментарі УНІАН заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

“Головне управління розвідки [Міноборони] України спростовує причетність цієї особи, як і інших затриманих в РФ нібито «українських шпигунів», до розвідувальних органів оборонного відомства України”, – сказав він.

“Звинувачення України в якійсь підривній діяльності (на території РФ) є абсолютно безпідставними”, – додав полковник Мотузяник.

Раніше 13 квітня російські ЗМІ з посиланням на ФСБ РФ заявили про нібито затримання в Самарі громадянина України, який “шпигував” на залізничному вокзалі.
За даними ЗМІ, під час допиту чоловік нібито зізнався у здійсненні ним в інтересах ГУР МОУ візуальної розвідки об’єктів військової і транспортної інфраструктури на окупованій частині Донбасу, у Ростовській і Самарській областях.

Читайте також:
В Росії показали двох “українських диверсантів” та розповіли детальну версію
їх затримання в Криму. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна