Бойовики цинічно порушують “режим тиші”, в ЗСУ знову є поранені

 

Російсько-терористичні підрозділи продовжують цинічно порушувати “режим тиші”, нібито встановлений із 1 квітня. З початку доби 11 квітня ворог здійснив 23 обстріли позицій Збройних сил України, двоє військовослужбовців ЗСУ зазнали поранень. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Поблизу Маріуполя з озброєння БМП та БТР, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціях сил АТО в районі Водяного. Із гранатометів, зенітних установок ЗУ-23-2 та кулеметів великого калібру ворог обстрілював украплення під Мар’їнкою. По позиціях біля Новотроїцького противник вів вогонь із гранатометів, із великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Чермалика та Красногорівки, а зі стрілецької зброї – Широкиного. У районах населених пунктів Новотроїцьке, Водяне та Красногорівка діяли також ворожі снайпери.

“На Донецькому напрямку по позиціях поруч населеного пункту Опитне противник застосував міномети калібру 120 та 82мм, озброєння БМП та гранатомети. В районі Авдіївки позиції наших військ накривав вогнем 82-міліметрових мінометів, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Застосування противником мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів зафіксовані по опорних пунктах поблизу населеного пункту Піски. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог вів вогонь по наших захисниках у районі Зайцевого”, – йдеться в зведенні.

На Луганському напрямку міномети калібру 120 мм противник застосував по позиціях сил АТО біля населеного пункту Кримське, а з гранатометів обстріляв позиції неподалік Катеринівки.

Читайте також:
Два обстріли Мар’їнки: школярів евакуювали, поранений місцевий мешканець

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна