Екс-голова ДонОДА Тарута запускає власну партію

 

Народний депутат, екс-голова Донецької ОДА 2014 року Сергій Тарута заявив про створення нової політичної партії. Про це він повідомив в ефірі телеканалу “112 Україна”.

За словами нардепа, партія буде “насамперед ідеологічною і не буде “проектом Тарути”.

“Ми створили нову політичну партію. Вона буде побудована на ідеологічних принципах консерватизму – це республіканська партія з головною цінністю – людина… Республіканська ідеологія базується на підвищеній обороноздатності, збільшенні витрат на захист, дозволяє носити зброю… Вона розрахована на розвиток середнього класу населення”, – заявив Тарута.

“Україні потрібне перезавантаження усієї системи влади, і зробити це можна лише через новий політичний рух”, – додав він.

“Українська правда” зазначає, що позафракційний нардеп Сергій Тарута запускає власну партію “Основа”. До політичної сили мають намір приєднатися бізнесмени Микола Кміть та Андрій Гордійчук.

Тарута – великий підприємець і промисловець, один із керівників “Індустріального союзу Донбасу”. Останнім часом у політичній діяльності він помітно зблизився з Юлією Тимошенко.

На початку лютого Сергій Тарута запропонував черговий план мирного врегулювання на Донбасі. Він пропонує розглядати як легітимних представників окупованих територій останню із законно обраних у цих районах влад – тих, кого населення обрало на виборах місцевих рад у 2010 році.

Читайте також:
Аваков, Ляшко й Тарута запустили новітню систему відеоконтролю за ситуацією в Маріуполі. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна