Американці ударом із двох кораблів помножили на нуль багатомісячні військові потуги Росії, – експерт

 

Serg Marco
військовий блогер, волонтер

(FB)

Відкриваю сьогодні інтирнет глянути, що там пишуть про “Томагавк” і дезінтегрований аеродром, і читаю ось таке:

“Володимир Путін вважає американські удари по Сирії «агресією проти суверенної держави в порушення норм міжнародного права, причому під надуманим приводом», заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков”.

Серйозно бл@$ь? Агресія проти суверенної держави?

Чути це від РФ – це все одно що слухати від старої сифілітичної наркоманки-повії обурення щодо падіння моралі.

Але навіть справа не в цьому.

А що ви вдієте, запоребрикові? Спробуєте заслати в Америку “гібридів”, намагаючись видати кадировців за мексиканців? Наклепаєте ще футболок про “іскандери”? Чи нестимете єресь про те, що бомбування “томагавками” справляє позитивний вплив на розвиток військової промисловості, як ви це робили з санкціями?

Ви навіть українські війська обстріляли зі боку свого кордону, підло, не беручи на себе відповідальності за це. Ви з одним аеропортом скільки місяців кактус жерли.

А тут амери за годину просто дезінтегрували аеродром зі всієї його технікою. Після чого спокійно заявили всьому світу: “Та хай йому грець, це ми. І хто не згоден – нам насрати. Треба – ще раз увалимо”.

Загалом усі багатомісячні спроби зробити щось дійсно серйозне за допомогою путінських “соколів” і пусків “калібрів” були помножені на нуль пуском ракет із двох кораблів.

І так, звідкись зі Сходу паленим потягнуло серйозно… Пригорає там неслабо.

Читайте також:

Удар “томагавків” по Сирії: Трамп вийшов на стежку війни з Асадом і Путіним

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна