Внаслідок обстрілів у середу поранені один боєць ЗСУ й цивільний чоловік

 

Внаслідок обстрілу бойовиками житлового сектору Авдіївки в середу, 5 квітня, отримав поранення цивільний чоловік старшого віку. Як передає “Новинарня“, про це повідомив голова Донецької облВЦА Павло Жебрівський.

“Окупанти знову обстрілюють житлові квартали Авдіївки із мінометів. Це у них такий режим припинення вогню! В старій Авдіївці на вул. Шевченка осколкове поранення правого плеча отримав 62-літній мешканець. Міна розірвалась у подвір’ї приватного будинку. Чоловіка вже перевезли в міську лікарню. Обстріл міста триває”, – написав Жебрівський у “Фейсбуці” о пів на дев’яту вечора.

Раніше прес-центр штабу АТО поінформував, що з початку доби до 18:00 зафіксовано 18 обстрілів позицій Збройних сил України. Одного українського військового було поранено.

“По захисниках Авдіївки ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – зазначено у зведенні.

“Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися “режиму тиші” і вогонь у відповідь не відкривали”, – заявили у штабі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна