Суд стягнув із фірми партнерів Єрємєєва 18 млн. грн. штрафних санкцій за зрив поставки дизпалива для армії

 

Господарський суд міста Києва 30 березня та 4 квітня задовольнив дві позовні заяви Головної військової прокуратури та стягнув із ТОВ “Вог Аеро жжет” на користь Міністерства оборони 18 млн. грн. штрафних санкцій за невиконання умов договорів щодо поставки 8 тисяч тонн дизельного палива для потреб Збройних сил України.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу ГПУ.

“У ході підготовки матеріалів для судового розгляду Головною військовою прокуратурою було враховано, що дії недобросовісних постачальників призводять до підриву обороноздатності ЗСУ в умовах проведення антитерористичної операції”, – інформують в управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури.

Сайт “Наші гроші” повідомляв, що суд за клопотанням прокуратури м. Києва 1 березня ц.р. арештував рахунки  ТОВ “Вог Аеро Джет” у “Банку інвестицій та заощаджень”.
2 березня, наступного дня після згаданої ухвали Печерського райсуду про арешт коштів “Вог”, співробітники Генеральної прокуратури провели слідчі дії в “Центрі забезпечення виробництва” (ЦЗВ) Укрзалізниці у справі про зміну вартості законтрактованих 65 тис. тонн дизпалива для “ЦЗВ”, що збільшило загальну вартість закупівлі на 100 млн. грн.

“Вог Аеро Джет” входить до групи “Континіум” партнерів покійного нардепа Ігоря Єремеєва. Їм також належить “Банк інвестицій та заощаджень”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна