У Києві помер 19-річний солдат з 72 омбр, поранений під Авдіївкою місяць тому

 

Учора, 3 квітня, в київському госпіталі помер військовослужбовець ЗСУ, який був важко поранений під Авдіївкою ще 2 березня.
Про це повідомив на брифінгу у вівторок речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

“Учора в Головному військово-медичному клінічному центрі “Головний військовий клінічний госпіталь” помер військовослужбовець, який 2 березня під час обстрілу поблизу Авдіївки зазнав важких поранень”, – сказав полковник Мотузяник.

Як відомо, померлий – 19-річний Владислав Макаров, солдат зі складу 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.
2 березня близько 17:00 він отримав важкі мінно-вибухові поранення внаслідок обстрілу, переніс кому та ампутацію обох ніг.
Як повідомляла в соцмережі радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа, 14 березня Влад прийшов до тями, але залишався на ШВЛ (штучній вентиляції легенів). Він перебував на лікуванні в лікарні ім. Мечникова у Дніпрі, звідки 28 березня був перевезений до Києва.

Читайте також:
Після 19 днів коми в Дніпрі помер гранатометник Володимир Капралов, поранений під Мар’їнкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна