Обстріли під час “режиму тиші” призвели до поранення ще двох військових ЗСУ

 

Російсько-терористичні підрозділи продовжують зухвало та цинічно порушувати “режим тиші”. З початку доби 4 квітня з їхнього боку було здійснено 26 провокаційних обстрілів позицій ЗС України. Трьох українських воїнів було поранено.
Про це йдеться у зведенні прес-служби штабу АТО станом на 18:00.

Найбільшу активність ворог проявляв на Донецькому напрямку. Захисників Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По опорних пунктах поблизу Опитного противник гатив із гранатометів, а по позиціях в районі Кам’янки, Верхньоторецького, шахти “Бутівка” та Пісків – із великокаліберних кулеметів. Під Опитним активно діяв ворожий снайпер.

Поблизу Маріуполя російсько-терористичні підрозділи накривали вогнем захисників Красногорівки із мінометів калібру 82 мм, позиції в районі Мар’їнки та Водяного – із гранатометів різних систем, а опорні пункти поблизу Гнутового – з великокаліберних кулеметів. В районах Павлополя, Богданівки та Гранітного ворог активно застосовував стрілецьку зброю. Під Новотроїцьким наших бійців обстрілював ворожий снайпер.

На Луганщині ворог обстрілював наших воїнів зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

“Незважаючи на провокації ворога, сили АТО вогонь у відповідь не відкривали”, – зазначили у штабі.

Читайте про попередню добу:
Ситуація в зоні АТО загострюється: двоє бійців загинуло, кількість обстрілів збільшується

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна