П’яний підрив гранати біля кафе на Дніпропетровщині: 16 поранених

 

16 жителів села Знаменівка Новомосковського району Дніпропетровської області звернулися до лікарні через поранення, отримані внаслідок вибуху гранати. Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції Дніпропетровщини.

Інцидент стався в ніч на 3 квітня, коли молодий чоловік кинув на землю гранату біля кафе на центральній вулиці села. В результаті вибуху сильно постраждала автівка власниці кафе – машина взяла на себе основний удар від вибухової хвилі. Попри це, 16 осіб зазнали тілесних ушкоджень та звернулися до лікарень. Утім їхні травми виявилися здебільшого легкі.

На місці пригоди було виявлено та вилучено запал до гранати, 19 металевих фрагментів, куртку чорного кольору.

Правоохоронці встановили 25-річного зловмисника, раніше судимого. З’ясувалося, що чоловік був напідпитку, влаштував бійку в кафе й кинув гранату на землю.

Відомості про цю подію вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.1, 5 ч.2, ст. 115 ККУ.
Зараз вирішується питання про оголошення підозри та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Читайте також:
На Київщині п’яний чоловік погрожував екс-дружині гранатою РГД-5

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна