Екс-радник Трампа Флінн із запізненням задекларував гроші від росіян

 

Колишній радник Дональда Трампа з нацбезпеки Майкл Флінн у своїй декларації про доходи вказав, що отримував гонорари від російських компаній.
Про це повідомляє The Washington Post.

У минулій декларації, яку Флінн подавав до відставки, цієї інформації немає, зазначає видання.

Так, серед російських компаній, які платили Флінну гроші, зазначені телеканал Russia Today, “Волга-Днєпр” і “Лабораторія Касперського”. Він отримував гонорари за виступи на заходах цих компаній.

У суботу Білий дім опублікував обидві декларації Флінна. Перша була підписана ним 11 лютого, лише за кілька днів до відставки.
При цьому невідомо, скільки саме Флінну платили російські компанії.

В цілому за минулий рік Флінн заробив як мінімум 1,3 мільйона доларів, в тому числі понад 827 тисяч доларів – через свою консалтингову фірму Flynn Intel Group.

Як відомо, радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку 13 лютого після того, як стало відомо, що міністерство юстиції США в січні поінформувало Білий дім про те, що Флінн ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо його комунікацій із російським послом і що він є потенційно уразливий для шантажу з боку Кремля.
Низка політиків вимагали від радника Трампа з нацбезпеки пояснити “гонорари” з РФ.

Читайте також:
Екс-радник Трампа був “весільним генералом” на Russia Today

Трамп призначив генерала – радника з нацбезпеки
замість скомпрометованого Флінна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна