За добу в АТО – троє поранених, найгарячіше на Донецькому напрямку

 

За минулу добу, 28 березня, російсько-окупаційні війська 61 раз обстріляли позиції ЗС України. Троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Епіцентром вогневого протистояння залишається Донецький напрямок. Найгарячіше було поблизу Авдіївки та Троїцького, захисників яких противник накривав вогнем мінометів калібру 120 мм та 82 мм. По опорних пунктах у районі Кам’янки, Кримського та Луганського окупанти застосовували міномети калібру 120 мм. Позиції поблизу Опитного обстрілювали з мінометів калібру 82 мм.
З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів били по захисниках Авдіївки, Пісків, Невельського та Опитного. По позиціях в районі Луганського та Кримського вівся вогонь з озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 мм російсько-окупаційні війська обстрілювали опорні пункти в районі Тарамчука та Красногорівки.
По захисниках Водяного, Павлополя, Лебединського та Красногорівки вели вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів. Біля Широкиного застосували зенітну установку ЗУ-23-2. У районі Гнутового та Водяного активізувались ворожі снайпери.

На Луганському напрямку по опорних пунктах поблизу Новозванівки російсько-терористичні підрозділи били з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 120 мм та 82 мм. По позиціях поблизу Новоолександрівки ворог вів вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні в зоні проведення АТО було зафіксовано загалом 58 випадків відкриття вогню з боку бойовиків.

Читайте також:

Доказ присутності: в Зайцевому знайшли “бронік”, каску й РПГ виробництва РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.