З початку доби поранень зазнали два бійці сил АТО

 

Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська з початку доби 28 березня 30 разів відкривали вогонь, у тому числі з важкого озброєння. Двох українських воїнів поранено. Про це йдеться у зведенні штабу АТО станом на 18:00.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм ворог гатив по позиціях поряд з Авдіївкою, Троїцьким та Луганським. Захисників Авдіївки, Опитного, Троїцького накривали вогнем мінометів калібру 82 мм.
Опорні пункти поблизу Луганського ворог обстрілював з озброєння БМП, а по захисниках Пісків, Луганського та Троїцького бив з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку неподалік села Тарамчук бойовики застосували 82-мм міномет. По морських піхотинцях у Широкиному гатили із зенітної установки ЗУ-23-2. Опорні пункти під Водяним противник обстрілював із гранатометів та кулеметів, в захисників Павлополя накривав вогнем з гранатометів. Ворожі снайпери активізувались під Гнутовим та Водяним.

“На Луганщині неспокійно було поблизу Новозванівки, по захисниках якої ворог бив з міномету калібру 82 мм, та поряд із Новоолександрівкою, яку накривав вогнем гранатометів різних систем”, – ідеться у зведенні.

Зазначається, що сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Читайте також:
Доба в АТО: кількість обстрілів зменшилася, але є двоє загиблих і поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.