На Одещині викрили на розкраданні начальника військового артскладу

 

Співробітники Служби безпеки України викрили на Одещині начальника складу ракетно-артилерійського озброєння однієї з військових частин на розкраданні майна.

“Правоохоронці встановили, що зловмисник протягом двох місяців вивів з обліку та привласнив 23 елементи навісного динамічного захисту броньованої техніки. Обладнання, яке містить понад 6,5 кілограмів вибухівки у тротиловому еквіваленті, начальник складу планував продати. Оперативники спецслужби затримали старшого сержанта при спробі продажу викраденого військового майна”, – інформує прес-центр СБУ.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (“носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу”  карається позбавленням волі на строк від 2 до 5 років).
Триває досудове слідство.

Читайте також:
СБУ на Запоріжжі знайшла 40 кг вибухівки, викраденої перед Новим роком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна