У Сєвєродонецьку заклали Сквер Слави захисників України. ФОТО

 

У День Національної гвардії України на території Свято-Христо-Різдвяного кафедрального собору в Сєвєродонецьку (Луганська область) заклали Сквер Слави захисників України.

Підготовчі роботи на території так званого екоскверу почалися 15 березня, а 26 березня в урочистій обстановці були висаджені дерева, кошти на які зібрали сєвєродонецькі активісти, повідомляє прес-служба ЛугОДА.

Учасники акції хвилиною мовчання вшанували пам’ять уродженців Луганщини Олександра Радієвського, Тимура Юлдашева, Юрія Гуртяка та багатьох інших, хто назавжди залишився в луганській землі, віддавши своє життя за незалежність нашої держави.

Обласна влада організаційно підтримала ініціативу громадськості  щодо увічнення пам’яті захисників Луганщини та долучилася до збору коштів на облаштування скверу. Зокрема, працівники облдержадміністрації передали 10 тис. грн. на придбання саджанців.

Своє дерево прислав і колишній голова Луганської ВЦА Геннадій Москаль.

Фото: 06452.com.ua

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна