На Закарпатті затримали взвод контрабандистів-водолазів

 

На Закарпатті прикордонники вкотре затримали контрабандистів-“підводників” у гідрокостюмах. Цього разу – одразу чотирнадцятьох. Про це повідомляє сайт Держприкордонслужби.

“Сьогодні вранці (25 березня) на Закарпатті прикордонниками відділу “Ділове” Мукачівського загону під час скоординованих дій із румунськими колегами припинено переміщення через державний кордон 28 пакунків контрабандних тютюнових виробів та затримано на березі річки Тиса, якою пролягає кордон із Румунією, громадянина України в гідрокостюмі.
Згодом, продовжуючи пошукові заходи, співробітникам Держприкордонслужби вдалося затримати ще 13 осіб у гідрокостюмах, які поверталися з Румунії після невдалої спроби заробити на контрабанді сигарет”, – йдеться в повідомленні.

За незаконний перетин держкордону на правопорушників складено документи про адміністративне правопорушення. Справу направлено до суду. Гідрокостюми – знаряддя правопорушення – вилучено до рішення суду.

Нагадаємо, у травні минулого року на Закарпатті потонули троє контрабандистів-водолазів.

Читайте також:
Весніє: на Закарпатті почали масово ловити контрабандистів-водолазів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна