Першому заступнику голови Шевченківської РДА суд призначив арешт або заставу 2 млн.

 

Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді 60 діб арешту з можливістю застави першому заступнику голови Шевченківської РДА Віктору Андрєєву та його спільнику, які напередодні були затримані прокуратурою за підозрою у розкраданні комунального майна та привласненні коштів на загальну суму 29 млн. грн. Про це повідомила в суботу прес-служба прокуратури Києва.

У якості альтернативи арешту суд визначив заставу в сумі 2 млн. гривень – для Андрєєва, 480 тис. гривень – для його спільника.

У прокуратурі не згодні з таким розміром застави.

“У зв’язку з тим, що прокурор у судовому засіданні наполягав на заставі в розмірі 29 млн. грн. для кожного, що відповідає сумі заподіяних зловмисниками збитків, наразі вказані рішення суду вивчаються на предмет можливого оскарження в цій частині”, – зазначили в столичній прокуратурі.

Читайте також:
За розкрадання затриманий перший заступник голови Шевченківської РДА в Києві Андрєєв, “безсрібник” із Кропивницького

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.