Чеченські бойовики знищили шістьох росгвардійців

 

У Російській Федерації стався напад на об’єкт Росгвардії в Чечні. За офіційними даними, загинуло по шість федералів та бойовиків.

Напад було скоєно в ніч на п’ятницю, 24 березня, близько 2:30. Об’єктом атаки стала військова частина Росгвардії, що дислокується в районі станиці Наурська, сказано в повідомленні Національного антитерористичного комітету РФ, яке цитує “Інтерфакс”.

Зазначається, що напад стався під прикриттям туману. У ході бою всі шестеро нападників були ліквідовані. За даними НАК, у них виявлено вогнепальну зброю і боєприпаси, а на тілах двох із них – муляжі поясів смертників.

При цьому втрати федеральних військ унаслідок бою виявилися більшими – шестеро вбитих, кілька поранених (скільки саме – не уточнюється).

“При спробі проникнення на територію військового містечка бандгрупа була виявлена ​​військовим нарядом, який вступив з нею в бій. Були знищені шість нападників. В ході зіткнення загинули шестеро військовослужбовців, є поранені”, – інформує Національна гвардія РФ (Росгвардія).

Читайте також:
Бойовики “ДНР” масово залишають позиції.
Росгвардія ставить загородзагони, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна