Якби кілер Вороненкова вижив, він не зміг би свідчити, – головлікар

 

Якби убивця екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова вижив, він все одно був би неспроможний дати свідчення в суді. Про це в коментарі ЗМІ заявив головний лікар 17-ї київської лікарні Микола Дьомін.

Зазначається, що кілеру провели чотири операції – на животі, грудній клітці, стегні і черепі. Він отримав наскрізне поранення в голову, ногу, грудну клітину і хребет, повідомляє ТСН, та помер на операційному столі.

“Бригада хірургів з 16 осіб не змогла врятувати потерпілого, настала зупинка серця. Ми відкрили головний мозок – пульсації не було. Тобто навіть якби він вижив, то він би не зміг бути повноцінною людиною, тому що мозок не працював би”, – прокоментував головлікар Микола Дьомін.

За даними ЗМІ, в кілера під час операції десять разів зупинялося серце.

Як повідомляла “Новинарня“, 23 березня в центрі Києва був розстріляний колишній депутат Держдуми Росії Денис Вороненков, який нещодавно отримав українське громадянство. При цьому охоронець росіянина встиг вистрілити в убивцю і теж був важко поранений.
Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що в кілера, який застрелив Вороненкова, було при собі службове посвідчення.
Особа вбивці Вороненкова встановлена, це громадянин України.

Читайте також:
Убитий в Києві екс-депутат Держдуми Вороненков припускав,
що його можуть знищити, “як Бандеру”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна