Стала відома доля морпіхів, поранених під Маріуполем напередодні

 

У Маріуполі перебувають п’ять бійців ЗС України, які отримали поранення внаслідок боїв біля села Водяне напередодні, в місті обстановка стабільна. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” вранці 21 березня повідомив заступник міського голови Маріуполя Ярослав Хотнянський.

“Обстріли не особливо торкнулися Маріуполя. У місті спокійна обстановка, стабільна. Передумов небезпеки для міста немає”, – сказав він.

За словами Хотнянського, наразі в Маріуполі залишаються п’ятеро бійців морської піхоти ВМС ЗСУ, які отримали поранення після обстрілу Водяного. “Їм надається медична допомога, інших, більш важких, відвезли далі”, – зазначив віце-мер.

У свою чергу головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко в коментарі “112-му” розповів, що до них госпіталізовано п’ятьох бійців АТО, двоє – у вкрай важкому стані.

“П’ятьох осіб було доправлено за останній тиждень, троє з них тяжкі, двоє – украй важкі. Ми робимо все можливе, складні операції по кілька годин. Наразі ми звільнили кілька палат й очікуємо бійців”, – повідомив Риженко вранці у вівторок.

Як повідомляла “Новинарня” з посиланням на штаб АТО, найгарячіше вчора було на Маріупольському напрямку, де ворожа піхота атакувала опорні пункти морпіхів під Водяним. Отримавши вогневу відсіч, ворог почав гатити наших позиціях ЗСУ з “градів”, важкої артилерії калібру 152 та 122 мм.
Загинули троє українських захисників, 9 – поранені. Втрати противника суттєвіші.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна