Епіцентр обстрілів перемістився на Донецький напрямок

 

Російсько-окупаційні війська з початку доби, 21 березня, 36 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, у тому числі з важкого озброєння. Про це йдеться у зведенні прес-служби штабу АТО станом на 18:00.

“Найгарячіше сьогодні було на Донецькому напрямку. З мінометів 120-го та 82-го калібру були обстріляні захисники Луганського, Авдіївки, Опитного, шахти “Бутівка” та в Пісках. З гранатометів та кулеметів наші позиції неподалік населених пунктів Зайцеве та Луганське. Надвечір противник вдарив з танку та протитанкових ракетних комплексів по захисниках шахти “Бутівка”, – ідеться в повідомленні.

На Луганському напрямку під вогнем гранатометів та великокаліберних кулеметів опинились позиції ЗСУ біля Новозванівки та Кримського.
На Маріупольському напрямку з крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Водяного, Гнутового та Павлополя. У Миколаївці працював снайпер.

Про втрати наразі не повідомляється.

Читайте про бої 20 березня:
За добу в зоні АТО троє загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна