У Рівному з гранатомета обстріляли приміщення патрульної поліції

 

У Рівному поліція розшукує зловмисника, який уночі розстріляв із гранатомета приміщення патрульної поліції, що на вулиці Степана Бандери. З метою затримання злочинця в області введено план “Перехоплення” та посилено заходи із забезпечення публічної безпеки та порядку.

Обстріл стався в понеділок, 20 березня, близько 3-ї години ночі.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, внаслідок пострілу пошкоджено стіну гаражного приміщення Управління патрульної поліції в місті Рівне, яке було переобладнане під тренажерний зал. Під час огляду місця події правоохоронці виявили тубус від протитанкового гранатомета РПГ-22.

Під час вибуху нікого в приміщенні не було.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, минулого тижня на Рівненщині стався конфлікт зі стріляниною між поліцією і бурштинокопачами, було перекрито “варшавську” трасу.

Читайте також:
У “Народному фронті” кажуть, що будинок їхнього депутата-мільйонера
обстріляли з гранатомета

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.