Бойовики знову обстріляли Авдіївку, поранено місцеву мешканку. ВІДЕО

 

Сьогодні, 19 березня, бойовики угруповання “ДНР” обстріляли стару частину міста Авдіївка.

Унаслідок обстрілу, який відбувся близько 15:20, отримала поранення місцева мешканка, повідомив начальник Донецької обласної поліції В’ячеслав Аброськін у “Фейсбуці”.

 “Зруйнований будинок на вул. Колосова, 139. Триває пожежа. Отримала поранення жінка, 1949 р.н. На місці працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції”, – написав Аброськін.

Відео військового телебачення України:

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Авдіївки з гранатометів та кулеметів, а “близько 15:00 вів обстріл танк, який випустив 7 снарядів”.
При цьому один снаряд потрапив у приватний сектор та був зруйнований будинок.

У зведенні прес-центру станом на 17:00 також повідомляється, що з початком доби кількість обстрілів позицій ЗС України дещо зменшилось – зафіксовано 19 випадків відкриття вогню.

З початку доби в зоні проведення АТО було поранено двох українських бійців.

Найбільше – 12 обстрілів – на Маріупольському напрямку, де по позиціях у районі Водяного протягом дня російські окупанти вели вогонь із кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї та зенітної установки ЗУ – 23-2.
БіляПавлополя, Широкиного та Гнутового обстріли велися з великокаліберних кулеметів.

У районі Луганського активно діяв снайпер, позиції обстрілювали автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети.

На Луганщині неподалік Новоолександрівки та Новозванівки російські бойовики вели вогонь з СПГ, гранатометів різних систем та кулеметів.

Читайте також:

Bellingcat виявив під Алчевськом невідведені танки й гаубиці бойовиків “ЛНР”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна