Міністр оборони побував на гауптвахті

Під час робочої поїздки до Одеси 17 березня міністр оборони України Степан Полторак відвідав будівлю гауптвахти, де відбувають покарання військовослужбовці, які скоїли правопорушення та злочини.
Про це повідомляє прес-служба МОУ.

Зазначається, що під час огляду приміщень генерал армії Полторак поспілкувався із затриманими військовослужбовцями та поцікавився умовами перебування у закладі.

“…Я оглянув будівлю гауптвахти та хочу зазначити, що вона знаходиться у задовільному стані, а затримані мають все необхідне та перебувають у належних умовах”, — сказав міністр.

Під час поїздки в Одесу Полторак також відвідав спорткомплекс стадіону СКА, який рішенням суду нещодавно було повернуто Міністерству оборони.

Крім того, міністр відвідав будівельний майданчик військового містечка, який розгорнуто на провулку Газовому – тут відбудовується гуртожиток для військовослужбовців за контрактом ВМС ЗС України. У майбутньому у гуртожитку планується розмістити 380 військовослужбовців.

Степан Полторак особисто оглянув стан виконання ремонтних та будівельних робіт та наголосив на необхідності прискорення виконання плану будівництва та удосконалення інфраструктури об’єкту, інформує прес-служба МОУ.

Читайте також:
Через скандал із 53-ю бригадою на Широкому Лані
на гауптвахту відправили ще чотирьох командирів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна