Марина Порошенко привезла полтавським школярам “Книгу миру”

 

Дружина президента України Марина Порошенко разом із полтавськими школярами, чиї батьки брали участь у бойових діях на сході України, створили новий розділ у “Книзі Миру”. Окрім того, під час візиту до Полтави перша леді відвідала міські змагання старшокласників із надання домедичної допомоги.

Змагання відбувалися в рамках усеукраїнського проекту “Я можу врятувати життя” в загальноосвітній школі №34, повідомляє прес-служба Полтавської облдержадміністрації.

У рамках змагань старшокласники на манекенах демонстрували навички надання невідкладної допомоги, а їхні здібності оцінювали судді.  Дружина глави держави наголосила, що вміння надавати першу невідкладну допомогу — надзвичайно важлива навичка, яка може щороку рятувати тисячі життів.

Фото: ФБ Петро Порошенко

Також разом із дітьми учасників АТО перша леді заповнила сторінки загальнонаціонального проекту “Книга миру”. Діти вклеїли туди фото власних родин івписали побажання миру та злагоди.

Полтавська область стала 11-м регіоном України, в якому побувала “Книга миру” — після Запорізької, Дніпропетровської, Чернігівської, Черкаської, Івано-Франківської та інших областей.
Окрім того, проект двічі перетинав кордон — побажання в Книзі залишали також діти з українських родин, які мешкають у Туреччині і США.

Читайте також:

Реформа інтернатної системи. Тест для Першої леді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна