Блокада Криму: окупанти не пускають на півострів людей з яйцями, салом і п’явками

 

Управління Россільгоспнагляду в окупованому Криму прозвітувало про обсяги продуктів та кількість тварин, які недопущені до ввезення на півострів з материкової України в 2017 році.

“З початку поточного року фахівці управління виявили та повернули на Україну 956 партій заборонених до ввезення товарів. Це 2305,2 кг продуктів тваринного походження, 2173 яйця, 44 непродуктивні тварини, 8 голів декоративної птиці (тварин), 30 п’явок, опудало фазана”, – ідеться в повідомленні, яке цитують колабораційні онлайн-ресурси.

Зазначається, що за минулий тиждень інспектори “відділу прикордонного ветеринарного нагляду РФ” припинили 64 спроби ввезення в Крим української продукції тваринного походження.
Заборонені до ввезення товари загальною вагою 197 кг було виявлено в автомобільних пунктах пропуску «Армянськ», «Джанкой» і «Перекоп» в ручній поклажі громадян та багажі особистого автотранспорту.

Серед зупинених вантажів – понад 57 кг готових м’ясних і ковбасних виробів в асортименті, майже 66 кг м’яса птиці, 10 кг свинини, 22,4 кг сала, 17,4 кг готової молочної продукції, 4,5 кг яловичини, близько 3 кг кролятини, 3 кг м’яса нутрії, 3,2 кг кишкової сировини, 10,6 кг рибної продукції та морепродуктів, 570 яєць.

“Крім того, до Криму нелегально намагалися завезти собаку і двох котів без документів про проведення обов’язкової вакцинації”, – інформує окупаційний сільгоспнагляд.

Читайте також:
У Криму “глава уряду” ініціює адмінреформу і довічне президентство Путіна

Роковини кримського референдуму: Захарченко зламав ліжко, святкуючи. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна