Суд залишив “дніпровського стрільця” Пугачова під вартою і заслухав водія

У Дніпрі суд у справі обвинуваченого у вбивстві двох патрульних поліцейських екс-бійця роти “Торнадо” Олександра Пугачова продовжив його тримання під вартою ще на два місяці.

Судове засідання відбулося 16 березня в Центральному районному суді Дніпра, передає “Радіо Свобода”. Арешт Пугачова продовжений до 14 травня.

На засіданні суд продовжував допитувати свідків, яких у справі заявлено 17. Зокрема, на цьому засіданні дав свідчення водій маршрутки Григорій Андрейшин, котрий перебував на автовокзалі під час вбивства двох поліцейських.

Він зазначив, що бачив, як чоловік, схожий на обвинуваченого, погрожував пістолетом патрульному й витягнув його зі службового авто, поклавши обличчям на землю.
Свідок також повідомив, що чув не менш як чотири постріли, однак хто саме стріляв, не бачив, адже перебував у той час із пораненою поліціянткою Ольгою Макаренко в очікуванні медичної допомоги.
Чоловік повідомив, що саме він викликав на місце інциденту “швидку” й поліцію.

Суд також заслухав свідків – медичних працівників, які приймали Олександра Пугачова в лікарні в день убивства патрульних.

Наступне засідання відбудеться 23 березня.

Читайте також:
Дніпровський убивця копів Пугачов відмовляється визнавати вину,
але її доведено, – Троян

Водія маршрутки, який намагався затримати вбивцю “копів” у Дніпрі,
нагородять медаллю. ВІДЕО

Нагадаємо, 25 вересня 2016 року в Дніпрі водій автомобіля, якого зупинили поліцейські за порушення правил дорожнього руху, почав чинити опір і стріляти в правоохоронців. Внаслідок цього загинули патрульні – 27-річний Артем Кутушев і 36-річна Ольга Макаренко. Під час перестрілки вони поранили зловмисника, якого згодом затримали, коли він звернувся по допомогу в обласну лікарню з підробним паспортом.

Стрільцем виявився вже розшукуваний правоохоронцями через скоєні раніше тяжкі злочини Олександр Пугачов – колишній боєць розформованої роти патрульної служби поліції особливого призначення “Торнадо”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна